Још једно игралиште у Лесковцу у Радничком насељу

Данас је у Радничком насељу представљено још једно дечје игралиште изграђено заједничким пројектом града Лесковца и организације Хелветас. Вредност поменутог игралишта износи 3,7 милиона динара.

Говорећи о пројектима извденим путем ове сарадње, градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић подсетио је да укупна издвајања за пет игралишта, четири теретане и стазу поред храма у насељу Дубочица износе 28 милиона и 50 хиљада динара и додао:

„Ова инвестиција, у вредности од 3,7 милиона динара, представља нашу ангажованост у стварању позитивног окружења за нашу децу и целокупно друштво. Уједно представља и завршетак представљања пројеката изградње игралишта која смо изградили заједнички са организацијoм Хелветас. Подсетићу вас да смо кроз ову сарадњу нашим малишанима на дар предали 5 игралишта, поред овога овде, још четири: у насељу Подрум, на Хисару, у Бобишту и у Мрштану. За све наведено, поред 4 теретане на отвореном и стазу поред храма у насељу Дубочица заједнички смо определили преко 28 милиона и 50 хиљада динара.

Захваљујемо се свима који су радили на реализацији овог пројекта, како улагањем свог времена, али пре свега свог знања и вештина. Заједничким напорима, омогућили смо нашој деци сигурно, забавно и инспиративно место за игру и дружење.“

У име Месне заједнице обратио се Ненад Анђелковић и рекао:

„Доста се улаже у последње време у нашу месну заједницу као и у свим осталим. Захвални смо на свему овоме и да уједно пренесем велику радост наше деце. Наравно да смо задовољни, очекујемо и даље да се ради. Хвала граду Лесковцу и свима који су допринели овом нашем лепом амбијенту који ће допринети и менталном и физичком развоју баше деце и омладине.“

Поделите