Градоначелник и члан УО НАЛЕД-а Цветановић присуствовао свечаности поводом закључења 18. годишње Скупштине НАЛЕД-а

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић и члан Управног одбора НАЛЕД-а по трећи пут, синоћ је са заменицом градоначелника др Лидијом Димитријевић, присуствовао свечаности поводом закључења 18. годишње Скупштине НАЛЕД-а „Дигитално убрзање“ у Београду.

У присуству партнера НАЛЕД-а из Владе Србије и међународне заједнице, лидера из привреде, градоначелника и председника локалних самоуправа, представљени су најважнији закључци са електронске Скупштине и потврђени реформски приоритети за више од 350 чланова НАЛЕД-а. Посебна пажња била је посвећена важности неговања дијалога, јачања сарадње и веће инклузивности локалних заједница у циљу побољшања пословног и општег друштвеног амбијента у Србији. Свечаности је присуствовала и Ана Брнабић, некадашња чланица, онда и председница УО НАЛЕД-а, потом премијерка, актуелна председница Народне скупштине Репбулике Србије, која је том приликом поздравила све присутне госте и пожелела успешан рад у будућем раду.

Овај догађај заокружен је доделом НАЛЕД-ове Стреле партнерима НАЛЕД-а из међународне заједнице за допринос економском развоју Србије.

Поделите