Теретана на отвореном у насељу Солидарност

Након изграђених теретана на отвореном у парку у улици Краља Петра Првог и на простору иза Технолошког факултета, данас је завршена и теретана на отвореном у насељу Солидарност вредности 3,5 милиона динара.

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је са сарадницима обишао завршене радове на изградњи овог објекта, а тим поводом се обратила Сања Милошевић, посланик у Народној скупштини РС, која је истакла:

„Као град који се континуирано развија и брине о потребама својих становника, одлучили смо да инвестирамо у овакве објекте како бисмо омогућили свима приступ бесплатним вежбама на отвореном.

Очекујемо велику посећеност наших суграђана, баш као и на другим теретанама у граду. То је јасан знак колико су Лесковчани и Лесковчанке свесни важности редовног вежбања и бриге о свом физичком здрављу. Зато све позивам да искористите ову нову могућност, да се активирате и уложите у сопствено здравље.“

Вера Јовановић, дипломирани инжењер архитектуре и стручни сарадник у предузећу ЈП Урбанизам и изградња рекла је:

„Извођач је у посао уведен 25. марта и рок за завршетак радова је износи 60 дана, што значи да су радови завршени у предвиђеном року.

Површина је 119 метара квадратних. Уграђене справе су елиптични трњнажер, справа за потисак ногама, ротирајући стајалица, бочна њихалица, справа за улични тренинг. И још справа које задовољавају потребу за тренингом.“

Поделите