Уређење и чишћење канцеларија

Запослени у Градској управи града Лесковца, јавним и јавно комуналним предузећима и установама данас су искористили дан за чишћење и уређење канцеларија и свог радног простора.

Поменуте организације спроводе овакве акције годинама уназад како би радни простор поред редовног одржавања био детаљније очишћен и сређен, што олакшава обављање послова, одржава хигијену и ствара пријатно радно окружење. У склопу данашње активности из канцеларија је уклоњен непотребни материјал, папири…

Подсетимо. Поред уређења канцеларија и радног простора које се организује неколико пута годишње, Град Лесковац, Одељење за заштиту животне средине, Одељење комуналне милиције, ЈКП Комуналац, у сарадњи са компанијом ПВВ, сваког викенда организује акцију уређење јавних површина широм територије Лесковца. У протеклих 10 година кроз ове акције очишћено је и уређено преко 600 локација, од којих су неке чишћене више пута, уклоњено је преко 9500 тона отпада, а на многим местима где су некада биле депоније данас су игралишта и савремени мобилијари.

Поделите