Ауто-седишта за још 85 новорођенчади

Данас је у седишту града Лесковца родитељима новорођене деце подељено још 85 ауто-седишта.

„Брига о суграђанима је наш приоритет и зато локална самоуправа мора да буде кохезивни фактор за све нас. Желим да вам се захвалим што сте се одлучили да себи и свету подарите оно најбоље што од себе можете дати, јер рађање новог живота продужава век наше заједнице и нације.

Током 2021. године почели смо са поделом аутоседишта за новорођене бебе на територији града Лесковца, са тим примером добре праксе настављамо и даље. Данас ћемо уручити 85 седишта са чиме завршавамо поделу аутоседишта за децу која су рођена током 2023. године, што би значило да смо од 2021. до сада поделили укупно 2887 седишта чије је вредност око 30 милиона динара. Посебно ме радује информација да су током децембра месеца четири мајке на свет донеле близанце“ – рекла је Сања Милошевић Народни посланик у Народној Скупштини Републике Србије.

У име родитеља обратила се Марина Богдановић мајка близнакиња Ене и Нике, пожелела локалној самоуправи много успеха у даљем раду и још много подељених ауто-седишта:

„Част ми је да се као мајка двоје деце, у своје име, а верујем и у име свих родитеља, обратим и захвалим граду Лесковцу и градоначелнику Цветановићу на несебичној подршци коју нам пружају и на помоћи која је веома значајна, нарочито за безбедност наше деце.“

Поделите