Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић поставио своје помоћнике

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић je данас, након поновног именовања на функцију градоначелника по пети пут, поставио своје помоћнике.

Др Александру Миљковић, за помоћника задуженог за примарну здравствену заштиту и бригу о породици. Др Александра Миљковић је доктор медицине. Вишегодишњи је професор стручних предмета у Медицинској школи Лесковац где је запошlена на неодређено време. Била је члан Kабинета градоначелника у више сазива, обављала послове помоћника градоначелника за примарну здравствену заштиту и социјалну политику.

Перицу Гавриловића, за помоћника задуженог за економски развој и финансије.

Перица Гавриловић, дипломирани економиста, рођен је у Лесковцу где је и завршио Техничку школу Раде Металац на смеру за саобраћај. Након тога завршио је и Економски факултет у Београду где је стекао звање дипломирани економиста. Радио је као менаџер продаје у иностранству, док је од 2004. године запослен у Градској управи града Лесковца.

Јелена Стаменковић је постављена на место помоћника за образовање, културу, спорт и омладину.

Јелена Стаменковић је по струци дипломирани социолог. Дипломирала је 2017. године на Филозофском факултету у Нишу. Након завршетка студија, обавила је стручну праксу у Центру за социјални рад у трајању од годину дана. Од 2021. године налази се у кабинету градоначелника на месту помоћника.

Милан Ђорђевић је постављен на место помоћника за комуналне делатности и урбанизам.

Завршио је основну школу „Вук Караџић“ у Лесковцу, након чега уписује и завршава Гимназију. Школавање наставља на Правном факултету у Београду, где стиче звање дипломирани правник. Успешно се бавио предузетништвом. Посвећен је хуманитарном и волонтерском раду. Ожењен је и отац је двојице синова. Течно говори енглески језик.

Снежана Јовић је постављена на место помоћника за пољопривреду, заштиту и унапређење животне средине.

Завршила основну, средњу и Вишу економску школу у Лесковцу. Школовање наставља на Универзитету “МБ” у Београду, пословни и правни факултет, и стиче звање дипломирани менаџер. Бавила се приватним предузетништвом, од 2013. године је на сталном раду у Центру за стручно усавршавање у образовању Лесковац.

Поделите