Трг дечје радости – новогодишња чаролија

На градском тргу у Лесковцу сутра, 13.1.2024. године, ће бити организована манифестација  „Трг дечје радости – новогодишња чаролија“.

У оквиру прославе дочека православне Нове године, уместо традиционалног вечерњег концерта са популарним извођачима, на градском тргу у термину од 12 до 15 часова  биће организован програм намењен нашим најмлађим суграђанима и њиховим породицама. На неколико пунктова наступаће циркус аниматори за децу из Новог Сада (велика зимска краљица и два Деда мраза и мразица који ће у атрактивним костимима на штулама дочекивати децу, правити интерактивну анимацију и фотографисати се са публиком) жонглери и кловнови из Северне Македоније, мађионичари, цртачи по лицу, маскоте из актуелних цртаних филмова.

Новогодишњу чаролију ће употпунити и улепшати представа „Црвенкапа“  нишког Позоришта лутака и концерт Иване Петерс – некадашње чланице група „Тап 011“ и  “Негатив”, која је данас позната по својим перформансима и извођењу дечјих песама.

Концерт ће трајати од 14 до 15 часова. Ово је други пут да се у нашем граду организује новогодишње славље у оваквом формату.

Град Лесковац и Туристичка организација Лесковац позивају све суграђане да дођу на манифестацију и уживају у брижљиво припремљеном приграму и топлом чају.

Поделите