Традиционални новогодишњи обилазак

Традиционални дочек Нове године облежен је синоћним наступом блех оркестра Исидора Зећировића, а након тога и наступом популарне групе Каспери. Након спектакуларног ватромета у поноћ, Лесковчане су у име председника др сци. мед. Горана Цветановића поздравили и честитали Нову годину Сања Милошевић и Александар Пејчић.

Окупљенима су пожелели много здравља и среће, да стварају лепе тренутке, да воле и буду вољени.

Након тога, Сања Милошевић, Јелена Стаменковић, Александар Пејчић, Милан Ничић, Милан Ђорђевић, из локалне самоуправе града Лесковца, обилазили су запослене у Касарни „Војвода Петар Бојовић“ у Доњем Синковцу, Полицијској управи, ЈКП „Комуналац“, Ватрогасно-спасилачкој служби, Служби за хитну медицинску помоћ и Одељење гинекологије у Општој болници Лесковац. Они су у име председника Цветановића, и локалне самоуправе честитали Нову годину и на тај начин показали да мисле о свим важним установама у граду које су дежурне у новогодишњој ноћи.

Најлепше вести стигле су из породилишта. Прва рођена беба у години је дечак. Из локалне самоуправе Сања Милошевић, уручила је честитке, од стране Града – ове године ће укупно 100 мама са територије Лесковца Град обрадовати тиме што ће им на рачуне уплатити по 30.000 динара.

И ове године нису изостали бесплатни топли напици и 2400 бесплатних пљескавица, као и богата новогодишња лутрија. Симболично, најсрећнији добитници на дочеку добили су 24 вредне награде почев од туристичких ваучера до кућних апарата.

Поделите