Нове столице за пријатнији и лепши амбијент у Дому културе Печењевце

Дом културе Печењевце је преко пројекта Министарства правде добио нове столице. После 50 година биће промењен амбијент у сада прелепој сали ове установе.

Директор Дома културе Печењевце Мирослав Станојевић, је на конференцији за медије изјавио:

 “Када је ове године Министарство правде Републике Србије објавило конкурс за набавку новог инвертара, Дом културе Печењевце се јавило на исти и то за набавку нових столица предвиђених за малу салу Дома културе.

Пошто смо испунили услове конкурса одобрено нам је тражених 500.000,00 динара.

Ако кажемо да  су нове столице купљене након 50 година, онда је ово разлог више за велико задовољство како нас тако и свих оних који ће у овом измењеном амбијенту моћи да прате програме који ће бити одржавани овде у овој сали Дома културе.

Још једном се захваљујемо Министарству правде које је имало слуха за потребе и мањих средина за обезбеђивањем квалитетних услова рада установама које раде у њима, јер нам је циљ да публика време код нас проведе у адекватним условима.

Захваљујем се граду Лесковцу као потписницима уговора о реализацији овог пројекта али не само овог већ и уопште на свесрдној помоћи и разумевању за све оно што ради ова установа културе.

Искористио би ову прилику да споменем да смо у овој години већ имали радове у Дому културе, уредили смо степениште ка овој сали, и набавком ових столица смо заокружили овај простор као место где ће се одржавати квалитетни програми наше установе.  Поменуо бих и то да смо ове године реализовали све планиране активности и могу рећи да смо имали рекордан број посетилаца на свим манифестацијама, и то нам даје снагу и вољу за даљи рад и реализацију нових пројеката.“

Поделите