Стигли пакетићи за најмлађе Лесковчане

Данас је председник др сци. мед. Горан Цветановић  са сарадницима боравио у хали Плави павиљон у где су пристигли пакетићи за све малишане до 10 година старости. Стигло је укупно 10 хиљада пакетића за шта је из буџета града опредељена сума до 17,8 милиона динара.

Том приликом је рекао:

„Данас пакетићи иду ка месним заједницама свих крајева нашег града – грделичком, вучјанском, печењевачком, брестовачком, манојловачком, турековачком, док планирамо да 13. децембра организујемо једну групну поделу за малишане из свих градских месних заједница и места која гравитирају ка граду. О тачном, времену и локацији уручења пакетића сви наши суграђани ће бити благовремено обавештени, с обзиром на то и да пакетићи иду ка различитим крајевима и свако од њих ће то урадити у свом крају и са својим суграђанима.

Град Лесковац је константна подршка и потпора најмлађима на путу одрастања – увели смо много мера популационе политике које су из године у године све бројније, градимо и реконструишемо вртиће, школе, сређујемо здравствене установе, градимо хале, спортске терене, игралишта. Изградили смо игралиште иза Технолошког факултета са 5,6 милиона динара, у централном градском парку се завршава са скоро 8 милиона динара, а у наредном периоду нас очекује изградња још 3 дечја игралишта и то у насељу Дубочица, у парку 9 Југовића и још једно на простору централног градског парка преко Министарства за бригу о породици и демографију са још скоро 20 милиона динара. Градимо вртић у насељу Стара сточна са 122,8 милиона динара капацитета 120 места.“

Поделите