Улица Милутина Смиљковића у Доњем Стопању добила потпуно нови изглед

Завршавају се радови на реконструкцији улице Милутина Смиљковића у Доњем Стопању и те радове је данас обишао председник др сци. мед. Горан Цветановић. Радови се изводе у дужини од 600 метара вредности 11,3 милиона динара.

Председник Цветановић је рекао:

„Подсетићу да смо у овој улици прошле године завршили радове на реконструкцији водоводне мреже у вредности од 6,9 милиона динара, а данас смо овде јер се завршавају радови на уређењу саобраћајнице у дужини од 600 метара.

Овим радовима настављамо са инфраструктурним уређењем нашег града. Подсетићу вас и да је 2021. године у улици Никола Тесла, која се налази у непосредној близини ове улице, реконструисана водоводна мрежа средствима од 4,9 милиона динара, а почетком текуће године уређена и саобраћајница са 10,2 милиона динара.“

„Наша је обавеза да и у наредном временском периоду и убудуће наставимо још интензивније да радимо, да покријемо све могуће саобраћајнице. Али ме радује да ова саобраћајница која спаја два највећа насељена места у околини града, а то је Доње Стопање и Винарце, где управо и аутобуси крећу овом трасом да превозе и ученике и професоре и наше суграђане који овде живе. И заиста у правом тренутку на крају текуће године завршавамо ове радове, тако да велика захвалност директору Дирекције, његовом читавом тиму,“ – додао је председник Цветановић.

Новица Николић, директор ЈП Урбанизам и изградња је рекао:

„Oвде је изграђена нова саобраћајница. Од радова који су изведени, то је ископ, затим уградња тампона од шљунка, уградња тампона од туцаника. Данас се ради асфалтирање и радови ће бити завршени. Решено је одводњавање, уграђене су нове каналете, уграђени су нови пропусти, урађена је висинска разлика, односно висинско нивелисање капа водоводних.“

Поделите