Завршавају се радови на рехабилитацији улице Зеке Буљубаше

Завршавају се радови на рехабилитацији улице Зеке Буљубаше у дужини од 427 м за шта је из буџета опредељена сума од 10,3 милиона динара. У суседној улици Поречка радови на уређењу и ове саобраћајнице, вредни 2,6 милиона динара, су у току.

Председник привременог органа града Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је данас са сарадницима обишао поменуте радове и рекао:

„Водећи рачуна о равномерном улагању и подизању квалитета саобраћајне инфраструктуре, град Лесковац је посвећен реконструкцији, рехабилитацији и изградњи великих, малих, улица у граду и оних у селима. Доказ да смо посвећени сваком центиметру путева у граду су управо ови радови у Подворцу, на овим саобраћајницама, значајним за све мештане овог насељеног места.

Говорећи о овом делу града подсетићу вас да смо 2020. године, у овом мандату, управо у ове две улице извршили реконструкцију водоводне мреже са укупно 8,2 милиона динара.

2019.  године смо у улицама Раданска и Сутјеска извршили радове на изградњи атмосферске канализације, водоводне мреже и уређењу коловоза, и за те намене определили средства од 32 милиона динара,“ – и захвалио се свим мештанима овог краја на стрпљењу и најавио да ће се сутра на седници Привременог органа усвојити одлука којом ће се пребацити 2 милиона динара за цркву која се налази у насељу Славко Златановић.

Новица Николић, директор ЈП Урбанизам и изградња, рекао је да је пројекат и предмет радова реконструкција коловозне констуркције и додао је да урађен нови тампон од шљунка, нови тампон од туцаника, да се сада уграђује асфалт, изневилисани су шахт поклопци, гајгер сливници, решено је одводњавање.

Поделите