Приводи се крају паковање пакета помоћи за све пензионере и социјално угрожене

Са паковањем пакета помоћи за све пензионере са територије града Лесковца и социјално угрожене кренуло се почетком текуће недеље. У питању је 28.250 пакета за шта је из буџета града издвојено 34,8 милиона динара. Данас запослени у јавним предузећима, Градској управи, установама културе, приводе крају паковање пакета помоћи.

Тим поводом говорила је Марија Рајковић, у име Града Лесковца, која је казала:

„До сада смо, за ове намене, укупно издвојили 100 милиона динара и поделили више од 110 хиљада пакета нашим суграђанима. Подсетићу да смо у текућој години, априла месеца, делили пакете помоћи и тада на иницијативу председника Цветановића назначили да ћемо још једном до краја години усмерити пакете према свим пензионерима, без обзира на висину примања, са територије града Лесковца и социјално угроженима.

Данас запослени у јавним предузећима, Градској управи, установама културе завршавају са паковањем пакета помоћи. Пакети су већ усмерени ка грделичком, вучјанском, манојловачком, печењевачком, турековачком крају, данас крећу да се шаљу ка градским месним заједницама и делиће се током викенда, као и увек преко чланова Савета месних заједница.“

Поделите