Одржана једанаеста седница Председништва СКГО

Председник Сталне конференције градова и општина и председник Привременог органа града Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић данас је председавао једанаестом седницом Председништва поменуте организације.

Кроз четири тачке, колико је разматрано у оквиру дневног реда данашње седнице, усвојени су записници са девете и десете седнице, нацрт Програма и Дневног реда Скупштине СКГО,  Предлози одлука и докумената који се усвајају и доносе на 51. скупштини СКГО, односно записник 50. скупштине СКГО, Извештај о раду СКГО за првих 10 месеци 2023. године, Извештај Надзорног одбора о материјално-финансијском пословању СКГО за 2022. годину и првих 9 месеци 2023. године.

Данас је на седници иннета и информација о кандидатурама чланове Председништва и чланове Надзорног одбора, председника СКГО, председника Надзорног одбора СКГО и председнике одбора СКГО и Предлог одлуке о начину гласања за избор органа СКГО на 51. скупштини СКГО.

Подсетимо др сци. мед. Горан Цветановић је за председника Сталне конференције градова и општина изабран децембра 2021. године, а маја 2022. на седамнаестој Генералној скупштини НАЛАС-а (Мрежа асоцијација локалних самоуправа Југоисточне Европе) преузео улогу председника ове европске организације.

Поделите