ЈКП Комуналац пустио у рад апликацију за пријаву комуналних проблема ЕКО АЛАРМ

Јавно комунално предузеће Комуналац обавештава јавност да је у рад пуштена апликација за пријаву комуналних проблема Еко аларм. Ову апликацију за андроид оперативни систем заинтересовани могу преузети путем Google play продавнице.

Помоћу апликације грађани ће на брз и ефикасан начин моћи да пријаве комуналне проблеме, а надлежни и запослени у Комуналцу ће исти решити у најкраћем могућем року. Еко аларм је израђен ради унапређења комуникације ЈКП Комуналац са грађанима, ефикаснијег решавања комуналних проблема у надлежности поменутог предузећа, а све у циљу побољшања хигијене у Лесковцу, као и у местима која су под ингеренцијом Комуналца.

Запослени и руководство ЈКП Комуналац Лесковац позивају све суграђане да преузму апликацију и пријављују проблеме како би заједничким снагама унапредили хигијену у граду и помогли бржем решавању комуналних проблема.

Поред апликације за андриод оперативни систем грађанима ће ускоро бити доступна и Еко аларма апликација за ИОС систем која је тренутно у изради.

Подсетимо, ЈКП Комуналац се бави одржавањем јавне хигијене у Лесковцу и Вучју, одржавањем јавних зелених површина у Лесковцу, Вучју и Брестовцу, пружањем димничарских и погребних услуга у Лесковцу и Вучју, обележавањем хоризонталне саобраћајне сигнализације на читавој територији града, пружањем услуга из области зоо хигијене на читавој територији града.

Поделите