Градоначелник обишао прваке ОШ Радоје Домановић у Манојловцу

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је, након традиционалног састанка са директорима основних и средњих школа, ПУ Вукица Митровић, представницима предшколских установа, Школске управе, Синдиката просветних радника, обишао прваке у ОШ Радоје Домановић у Манојловцу, чија је реконструкција недавно завршена, и том приликом им уручио ранчеве које је Град обезбедио за њих.

Том приликом је рекао да школа сија новим сјајем и да очекује да се стварају у њој разна занимања:

„Ваше сигурно одрастање, адекватно образовање и стварање здравих наука, је свима нама приоритет. Ове године град Лесковац је за све вас и све ваше другаре који полазе у први разред обезбедио ранчиће које можете користити када носите мање књига, за наставу у природи, за екскурзије, рекреативне наставе и наравно увек када вам је потребан.

Поштовани родитељи, честитам и вама овај велики дан, прекретницу у животима ваших малишана. Желим да знате да је град и ове године обезбедио субвенције за уџбенике за први разред и да ћемо за око 1135 првака рефундирати трошкове у висини од 6000 динара.

Свим учитељицама и учитељима који преузимају нове генерације првака желим да наставе да свој посао обављају одговорно, професионално и са пуно љубави. За крај, свима честитам почетак нове школске године, уз жељу да у њој постижете само велике резултате.“

Директор ове васпитно-образовне установе Горан Гроздановић, се захвалио на дивном новом објекту, спортским теренима, казао да је стигао и котао за парно грејање и да ће грејна сезона бити започета на адекватан начин.

„Након 50 година наша школа је засијала потпуно новим сјајем и хвала на свему градоначелнику Цветановићу и његовом тиму.  Ученицима првог разреда и њиховим родитељима желим срећан нови почетак.“

Поделите