Фантастични Тропико бенд освојио срца публике

Треће вече лесковачке “Роштиљијаде” обележио је наступ Тропико бенда, који иако није више од седам година наступао у родном граду, вечерас је оправдао сва очекивања, а препун градски трг само у прилог томе говори.

Пријем у Свечаној сали града Лесковца пред почетак концерта, ни овога пута није изостао. Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић угостио је чланове групе Тропико и тада рекао:

„Вечерас на Роштиљијади, након више година, наступају наши драги момци из Тропико бенда – Лесковчани ће певати Лесковчанима и свим посетиоцима који су дошли да уживају у одличној  храни и одличном звуку.

Драги чланови Тропико бенда, желим вам успешан наступ вечерас, знам да ћемо сви уживати. Лесковац увек најбоље пружа Лесковчанима, а Лесковчани му то враћају. Зато верујем да ће ваш вечерашњи концерт бити један од најбољих на овогодишњој Роштиљијади.“

“Задовољство је поново бити на лесковачкој “Роштиљијади” и у граду из кога смо кренули за Београд. Наступали смо рецимо на некој двадесетој Роштиљијади, било нам је феноменално и наш град нам је тада на почетку омогућио да осетимо чари “велике бине”. Сада 15 година касније дружимо се поново, мало зрелији са много више хитова и једва чекамо да први пут наступимо на новом градском тргу“ – казао је Александар Цветковић – Сале Тропико.

Поделите