Одштампајте ову страницу

У Брестовцу је завршена реконструкција огранка Народне библиотеке "Радоје Домановић" који ће радити од 9:30 до 17:00 часова.

- Ми смо успели да 4 000 књига које овде видите и још 2 000, колико ће ускоро још бити у овој библиотеци, сачувамо, да направимо један мали племенити простор где ће грађани брестовачког краја моћи да позајмљују књиге, да читају, да се усавршавају. Ми ћемо наставити да улажемо у брестовачки крај и рачунамо да ћемо за десетак дана поново бити овде да званично отворимо Услужни центар - рекао је градоначелник Лесковца Горан Цветановић који је посетио Брестовац.

Улагање вредно 250 000 динара уз велики уложени напор запослених у Народној библиотеци "Радоје Домановић" омогућило је мештанима Брестовца и околине да после више година поново добију своју библиотеку.

- После реновирања библиотеке у Лесковцу реновирали смо и огранак у Брестовцу који је годинама био затворен. Брестовчанима смо омогућили да имају своју библиотеку, да имају позајмно одељење, дечије одељење, завичајне ауторе, одељење периодике и малу читаоницу где ће моћи да читају дневну штампу, са жељом да нам ова библиотека увек буде пуна - каже Гордана Ђорђевић директор Народне библиотеке Радоје Домановић.

Галерија слика