wrapper

У оквиру Програма јавне расправе о Нацрту Одлуке о образовању месних заједница на територији града Лесковца који је објављен на званичном сајту града Лесковца, као и Нацрт ове Одлуке, назначено је да се Јавна раправа спроводи од 16. маја до 6. јуна 2022. године.

До сада је јавна расправа са председницима Савета МЗ, њиховим заменицима, члановима Савета, секретарима и свим заинтересованим грађанима, о нацрту Одлуке о образовању месних заједница на територији града Лесковца одржана 28.5.2022. године у Печењевцу и Брестовцу, а у среду, 1.6.2022. године одржане су јавне расправе у Грделици и Вучју.

Сутра 3.6.2022. године у 15 часова биће одржан отворени састанак са учесницима ове јавне расправе, тј. завршна расправа за све заинтересоване грађане Лесковца у сали Скупштине града Лесковца.

Као што је већ раније наведено на сајту града, сви предлози, сугестије, иницијативе и коментари достављају се на адресу електронске поште: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или поштом на адресу: Градско веће града Лесковца са назнком – за Комисију за спровођење јавне расправе о Нацрту Одлуке о образовању месних заједница на територији града Лесковца, Лесковац, Пана Ђукића 9-11.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија