wrapper

Радови на реконструкцији раскрснице код зграде „Три шешира“ започети прошлог уторка завршени су крајем прошле недеље када је и урађено исцртавање пешачких прелаза.

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је данас са сарадницима, пре конференције одржане на путу између Лесковца и Лебана, обишао завршене радове на поменутој раскрсници.

Медијским екипама се обратила Александра Стојановић ПР градоначелника и казала:

„Уређена површина на овој локацији износи 2500 квадратних метара и за те намене је Јавно предузеће „Путеви Србије“ под чијом ингеренцијом је одржавање ове раскрснице, издвојило три милиона динара. Радови су извођени без обуставе саобраћаја што је стварало гужве, зато захваљујемо свим нашим суграђанима који су имали стрпљења и разумевања за поменуту ситуацију. Ова важна раскрсница у коју се сливају пут ка Бојнику, улица ка болници, Дому здравља и центру града, улица ка насељу Дубочица и пут између Лесковца и Леба који ћемо касније и обићи, је веома прометна те је поменута реконструкција значајна због безбеднијег одвијања саобраћаја и одржавања квалитета коловоза.“

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија