wrapper

Ревносни волонтери града Лесковца су данас завршили са дистрибуцијом пакета помоћи, које су пре тога у спортској хали „Плави павиљон“ припремили радници Јавних и јавно комуналних предузећа, градске управе и установа културе који због смањеног обима посла тренутно нису имали већих радних обавеза.

Становници свих 144 насељених места која припадају територији града Лесковца су добили свој пакет помоћи. Као што је већ истицано, право на пакет са основним животним намирницама и средствима за хигијену, имају примаоци социјалне поноћи и сви пензионери који имају примања нижа од 30.000 динара, а њихова имена су на дан доношења одлуке Градског већа била на званичном списку Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање.

На терену није било никаквих проблема, пакети помоћи су стигли до свих оних пензионера чија чија имена су на достављеном списку и живе на адреси која је назначена у поменутим подацима. Међутим, постоји могућност да неки пензионери нису добили свој пакет због ненамерног превида или грешке у достављеним списковима. 27.253 примаоца је велики број, а град Лесковац је изузетно разуђено подручје.

Уколико сте пензионер који испуњава услове за добијање пакета помоћи а исти вам још увек није уручен, јавите се у својој месној заједници или позовите волонтерски кол центар на број 016/315-0-333 и пријавите превид који ће у најкраћем року бити исправљен.

Tagovano

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија