wrapper

Радови на изградњи водоводне мреже у Великој Сејаници у дужини од 6200 метара приведени су крају. Захваљујући томе, ове место на 650 метара надморске висине са преко 400 становника ће имати редовно снабдевање пијаћом водом.

На конференцији за медије која је одржана овим подовом говорио је Новица Николић, директор ЈП Урбанизам и изградња и казао:

„Поред изградње водоводне мреже, изграђене су и две црпне станице и резервоар 90 кубних метара, а такође су изведени и радови на напајању, односно електро радови на напајању црпне станице и резервоара. Укупно улагање за све наведено је 18,5 милиона динара. Финансијер радова је град Лесковац, а извођач Црна Трава из Лесковца, све на основу пројекта ЈП Урбанизам и изградња. Поред тога радили смо и техничку проверу, нема примедби и сад нас након испитивања мреже очекује прикључење корисника, негде око 150 домаћинстава.

Марко Митић, члан Савета МЗ рекао је да им ови радови много значе јер су се до сада водом снабдевали планинским водоводима који пресуше, и снабдевање је ишло цистернама из ЈКП Грделица, што је финансирао град Лесковац.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија