wrapper

Поводом завршетка енергетске санације зграде Основне школе „Светозар Марковић“ одржана је конференција за медије. У ове радове Град Лесковац је уложио 7 милиона динара.

Градоначелник др Горан Цветановић са својим сарадницима обишао је школу и том приликом подсетио да је у њеном дворишту изграђен спортски терен са 2,3 милиона динара.

„Не постоји ништа што доноси веће задовољство од срећнијег и насмејаног детета. Увек сам спреман помоћи на било који начин на који могу. Град Лесковац ће наставити да и даље пружа подршку развоју образовања. Напредак и јачина целог друштва огледа се управо у школским клупама и малишанима“,  рекао је градоначелник Цветановић и додао да ће у току ове године у школи бити постављена заштитна ограда чија је вредност 3,2 милиона динара.

Директорка школе, Тамара Јанковић, захвалила је градоначелнику и Граду на финансијској подршци и истакла да је атмосфера међу децом веселија, позитивнија и да се међу њима осећа велико задовољство због свега што је урађено у школи. Додала је да се школа брине и о истуреним одељенима у Доњој Јајни и Кукуловцу и да настоје да и тој деци обезбеде добре услове за рад и даље школовање.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија