wrapper

Радови на рехабилитацији држваног пута између Брестовца и Печењевца, у дужини од 5,8 км и вредности од преко 65 милиона, приводе се крају.

"Овде смо били пре месец и по дана и тада су почели извођење радова на релацији Брестовац - Печењевце. Рехабилитовано је 5800 метара са преко 65 милиона динара. Сутра ће бити завршена хоризонтална сигнализација, банкине и за дан, два биће потпуно стављен у функцију што нам је веома битно јер је Ниш административни центар југоисточне Србије, и због тога што је, и без наплате путарине, ова релација је једна од најфреквентнијих,“ - казао је градоначелник Лесковца др Горан Цветановић.

Новица Николић, директор ЈП „Урбанизам и изградња“ говорио је о техничким детаљима рехабилитације пута: „Завршетком радова на овом делу пута повећана је безбедност у саобраћају што је и био наш циљ, односно захтев према предузећу „Путеви Србије“. Овде је замењен материјал на коловозу, који је био у лошем стању, урађено је асфалтирање, првог, носећег слоја, затим завршног слоја. Тренутно се приводе крају радови на банкинама, наон банкина радиће се хоризнонтална сигнализација и тиме се у потпуности завршавају радови на рехабилитацији овог дела државног пута.“

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија