wrapper

У улици Ветернички трг данас су започети радови на реконтрукцији водоводне мреже укупне дужине 140 метара, након чега ће се започети са радовима у Вождовој улици. Вредност радова износи преко 4 милиона динара.

„Подсетићу вас да је реконструкција вододводне мреже извршена у 63 улице у граду укупне дужине 30km, вредности 3 645 000 евра. Ова инвестиција је реализована захваљујући кредитној линији КФВ банке, при чему ће Водовод враћати кредит до 2026. године.

Само претходног месеца на овом пољу уложено је преко 28 милиона динара, када су започети радови на изградњи мреже у Великој Сејаници, улици Ивана Милутиновића, док је Бадинце повезано на мрежу,“ – истакао је градоначелник Лесковца др Горан Цветановић.

Притом је додао:„Повод нашег данашњег окупљања је реконструкција водоводне мреже у улицама Ветернички трг и Вождова. Према динамици извођења радова у наредних 60 календарских дана биће замењене старе и дотрајале водоводне инсталације у улици Ветернички трг укупне дужине 140 м, а затим у улици Вождовој укупне дужине 155м. Вредност радова је преко 4 милиона динара.“

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија