wrapper

Данас је одржана прес конференција поводом радова на реконструкцији водоводне мреже у Борачкој и Врањској улици у Бобишту.

Андријана Васић, помоћница градоначелника Лесковца је у свом обраћању медијским екипама истакла:

„У Врањској улици биће замењена водоводна мрежа у дужни од 200 метара, а вредност ових радова је око 2,8 милиона динара. Средства су, као и за радове у Врањској, обезбеђена из буџета града.

Инвестиција у ове две улице, у вредности од 8,8 милиона динара умногоме ће побољшати квалитет живота, не само седамдесетак домаћинстава која овде живе, већ мештана читавог насеља јер су приликом честих кварова на водоводној мрежи у овим улицама, сви остајали без воде, сатима.

Заменом водоводне мреже у Борачкој и Врањској, у дужини од скоро 800 метара биће решен вишегодишњи проблем мештана Бобишта.“

Технички директор ЈКП „Урбанизам и изградња“ Љиљана Михајловић је казала:

„Извођач радова је Hidrosolution из Нишке бање и Дом екста из Ужица, дужина мреже у Борачкој улици где се сада налазимо је 200 метара, биће замењене старе салонитне цеви полиетиленским цевима, спајање цеви ће се изводити заваривањем и поред главног вода урадиће се и сви прикључци домаћинстава у овој улици. Биће превезано двадесетак домаћинстава. Рок за извођење је 30 дана.“

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија