wrapper

Након обиласка некадашњег гиганта Невене Лесковац, чији сјај нови власници из РИМ групе постепено враћају, градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је говорио о парцели поред овог погона која се сада налази у власништву познатог лесковачког угоститеља.

"Много тога је урађено у граду, као што видите и оне негативне приватизације, после многих лоших стечаја, су превазиђене. Дошли смо до тога да дефинитивно променимо привредну слику града Лесковца. И као што је битно да презентујемо шта је све урађено, потребно је да људима покажемо да се привреда града Лесковца и даље развија.

Власник познатих угоститељских објеката и хотела АБЦ је купио ово земљиште и планира да направи један модеран хотел, бруто површине преко 6500 метара квадратних, ресторан у приземљу преко 200 места, хотел приземље плус 3 спрата, поткровље, конгресна сала, сала за конференције, 52 собе, спа центар, салон за масажу, фризерски салон. То је првобитни план који је увек подложан променама.

Тренутно се у нашем граду граде 4 хотела и свако гледа да буде специфичан, да буде конкурентнији, квалитенији и бољи, тако да слике и детаљније планове власник држи у тајности.“

„У предстојећем временском периоду ће иза овог простора бити изграђена Shell пумпа, сви папири су већ спремни, а оно чему се надамо је и изградња Мекдоналдса у склопу ове пумпе.“- додао је градоначелник.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија