wrapper

Одељење за заштиту животне средине Градске управе града Лесковца, у сарадњи са ЈКП "Комуналац", Одељењем комуналне полиције и компанијом PWW, спроводе
акцију уклањањa дивље депоније у улици Жртава фашизма. 

У оквиру ове акције сва предузећа која су укључена су ангажовала сву неопходну механизацију за уклањање дивље депоније, која ће се чиштити и у недељу.

Испред месне заједнице Хисар обратила се Зорана Јовановић која је казала:

"Познати су напори надлежних органа града Лесковца у организацији и реализацији акције чишћења „дивљих“ депонија на територији града, још од 2013. године, а резултати су видљиви на многим локоцијама које су очишћене. Ипак, на појединим местима, као што је локација у улуци Ђермановићева, нелегално одлагалиште смећа се константно наново формира, а не ретко и пали, што представља велику опасност по здравље људи и животну средину.
 
Овом приликом још једном апелујемо на све грађане да остављају отпад на места предвиђена за одлагање отпада, да пријаве комуналној полицији и инспекцији несавесне појединце који бацају отпад, како би спречили настајање тзв. „дивљих“ депонија. У наредном периоду, Комунална полиција ће појачати активности на спречавању стварања „дивљих“ депонија и на кажњавању правних и физичких лица која непрописно одлажу отпад."

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија