wrapper

Прошле недеље је на излазу из места Живково реконструисан асфалт на државном путу другог А реда у дужини од 730 метара. Ови радови су вредни 5 милиона динара, а финансирало их је Jaвно предузеће „Путеви Србије“. Данас је одржана конференција за медије на улазу у насељено место Бобиште јер су у току су радови на санацији деформација коловоза приступних саобраћајница на државном путу II А реда бр. 258. Ради се санација деформација дужине око 400 метара.

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је нагласио да локална самоуправа остварује одличну сарадњу са републичким предузећима и институцијама, те да и ову инвестицију финансира ЈП „Путеви Србије" износом од 6,2 милиона динара.

„Предвиђено је скидање оштећеног коловоза, замена конструкције уградњом дробљеног каменог аграгата дебљине 30cm, уградња 2 слоја асфалта и уклапање са постојећим саобраћајницама.

Ово је петља са које се улази у Лесковац тако да ћемо овом инвестицијом добити још један уређен и безбедан улаз у град,“ –казао је градоначелник.

Новица Николић, директор ЈП Урбанизам и изградња је казао:

„Од надвожњака до Бобишта урађена је комплетна замена реконструкције, уградња новог тампонског слоја од новог каменог агрегата, асфалтирање у два слоја. Исти ти радови биће изведени на укључењу ка Врању, за шта се очекује решење надлежног министарства. Ради се под саобраћајем, нема застоја, ми смо задовољни којом динамиком се радови изводе, задовољни смо сарадњом са Путевима Србије јер сваког месеца изводе радове на територији града Лесковца.“

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија