wrapper

У току су радови на реконструкцији водоводне мреже у улици Војводе Путника и улици Његошева у Горњем Стопању дужине 250 метара и вредности 1,5 милиона динара.

На конференцији за медије говорио је члан Градског већа, Андрија Атанасковић, који је рекао:

„Недавно су завршени радови на изградњи водоводне мреже у северном делу града, као и на реконструкцији мреже у две улице у Бобишту укупне вредности 27,8 милиона динара. Данас се налазимо у Горњем Стопању где се тренутно изводе радови на реконструкцији водоводне мреже у улицама Војводе Путника и улици Његошева укупне дужине 250 метара, за шта је из буџета Града извдојено 1,5 милиона динара. Извођач радова је Инвестпродукт.

Град Лесковац наставиће и у наредном периоду са реконструкцијом и изградњом нових километара улица и водоводне мреже јер је подизање квалитета живота свих грађана Лесковца приоритет.“

У име мештана Горњег Стопања обратио се Срђан Митић, који се захвалио граду и градоначелнику Цветановићу на инвестицији која је од великог значаја за све грађане села с обзиром на то су се дешавали чести кварови у поменуте две улице које су такође ушле и у пројекат холандске владе за изградњу канализационе мреже.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија