wrapper

У Народном позоришту у Лесковцу отворени су  23. Републички сусрети омладине домова ученика средњих школа Србије на којима ће се учесници надметати у културно-уметничком стваралаштву.

На самом почетку присутнима се обратио директор Дома средњих школа Лесковац, Иван Илић, који је поздравио све ученике, васпитаче, директоре, а потом је додао „ Веома сам срећан и драго ми је што могу да вас поздравим у име свих запослених у Дому ученика средњих школа Лесковац, да вам пожелим пуно успеха у данашњем такмичењу, јер знам да иза данашњег финала стоји велики труд који сте уложили да бисте дошли на ово велико такмичење. Лесковац је данас светионик културе, уметности и вашег предалаштва и трудићемо се да као добри домаћини вама омогућимо да све те своје вештине, таленат и знање, овде покажете најбоље што можете.“

Директор Илић је ученицима поручио да се боре за своје знање и да увек буду достојанствени како у победи, тако и у поразу.

У име локалне самоуправе, у име градоначелника Лесковца др Горана Цветановића, присутнима се обратила ПР градоначелника Александра Стојановић, која је истакла да је Град Лесковац поносан на рад својих просветних институција, на све ученике и професоре и додала „Дом ученика средњих школа, ваш данашњи домаћин, је установа која својим ангажовањем заузима значајно место у васпитно-образовном раду.

Доказ за то је Светосавска награда Министарства просвете и образовања чији су поносни носиоци, као и Октобарска награда, највеће признање Града Лесковца.“

Стојановићева је потом директору Илићу пожелела пуно успеха у даљем раду, а свим учесницима такмичења много среће у надметању.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија