wrapper

Након спроведеног поступка јавне набавке, Градска управа града Лесковца је набавила три нова путничка возила за потребе одељења Градске управе за шта је из буџета града Лесковца издвојена сума од 5,5 милиона динара.

Ради се о возилима маркe Шкода фабиа - путнички аутомобил, која су економична и функционална за употребу и она ће заменити већ дотрајали возни парк Градске управе, где је за поједина возила Градско веће града Лесковца формирало Комисију за отуђење. Једно од набављених возила користиће Одељење за финансије, за потребе теренске контроле Локалне пореске администрације, и користиће га, по потреби, Одељење за инспекцијске послове, такође ради теринских контрола. Друго возило ће користити Одељење за друштвене делатности и локални развој за потребе теренских активности око реализације пројеката које ово Одељење ради са Канцеларијом за управљање јавним улагањима и пројеката које реализује из сопствене надлежности, док ће треће возило користити Одељење за општу управу и заједничке послове које, на основу Одлуке о Градској управи града Лесковца, располаже возилима за потребе свих органа града, стара се о одржавању возила, набавци делова, горива и мазива, као и осталим пословима за потребе читаве Градске управе, међу запосленима има професионалне возаче, обавља превоз за потребе месних заједница, месних канцеларија, као и матичара, ради обављања чина закључења брака изван службених просторија. 

Како је у току поступак јавне набавке и за теренско возило, након спроведеног поступка у складу са позитивним законским прописима, теренско возило биће распоређено у Одељењу за општу управу и заједничке послове, за потребе Штаба за ванредне ситуације и Цивилне заштите, а ради транспорта агрегата, пумпи и остале опреме која се користи у ванредним ситуацијама. Ово теренско возило ће, по потреби, користити и сва одељења Градске упрева на основу претходно исказаног захтева.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија