wrapper

У просторијама Удружења за помоћ МНРО Лесковац – ДУГА данас је организована традиционална ускршња изложба радова насталих у оквиру активности на пројекту „Подршка особама са интелектуалним тешкоћама и њиховим породицама у 2021. години“ коју из године у годину подржава Град Лесковац.

Данашњу изложбу посетили су чланови Кабинета градоначелника Лесковца и пренели поздраве и честитке за предстојеће празнике од градоначелника др сци. мед. Горана Цветановића. Др Анђела Крстић из Кабинета, том приликом истакла да је задовољство видети креативне радове који су, без обзира на све потешкоће у развоју, пуни маште, креативности, жеље, љубави и пажње.

„На нама је да нашим суграђанима са посебним потребама побољшамо квалитета живота и омогућимо им да развијају различите вештине, да буду што самосталнији и укљученији у друштво.

Дневни боравак „Дуга“ кренуо је са радом још 2006. године уз велику подршку Министарства, али и др Горана Цветановића, који је тада обављао функцију председника скупштине општине Лесковац и дао овом удружењу на коришћење дао ове просторије у којима се данас налазимо.

Град Лесковац је постао добар пример праксе у области пружања услуга социјалне заштите у Републици Србији, који би требало да следе и остали градови,“ – рекла је Крстић и представницима дневног боравка „Дуга“ пожелела да наставе да, као и до сада, вредно и предано раде са особама са сметњама у развоју, јер су они важан део нашег друштва.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија