wrapper

У организацији Савеза за школски спорт града Лесковца, јуче је на базену СРЦ „Дубочица“ одржано општинско такмичење за ученике основних и средњих школа. На такмичењу је учествовало преко 180 детета из скоро свих основних и средњих школа нашег града.

Сви освајачи првог, другог и трећег места су добили медаље и дипломе, а само најбољи изборио је право да учествује на републичком такмичењу, које се одржава у Крагујевцу 5. децембра ове године.

Пливале су се све дисциплине и то краул, леђно, прсно и делфин, а категорије су биле подељене 1. и 2. разред, 3. и 4, 5, 6, 7. и 8. разред код основних, а код средњих школа 1. и 2. разред и 3. и 4. разред.

Најбоља основна школа по освојеним медаљама на данашњем такмичењу је ОШ „Јосиф Костић“ , затим следи ОШ „Светозар Марковић“ и на трећем месту је ОШ „Вожд Карађорђе“. Што се тиче средњих школа најбоља је Гимназија, затим следи Техничка школа “Раде Металац“ и на трећем месту је Медицинка школа.

Медаље и дипломе је делила градска већница за спорт Бранкица Стаменковић и представници Одбора за болести зависности и верских секти.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија