wrapper

Студенти Високе пословне школе струковних студија из Лесковца већ пету годину за редом обављају стручну праксу у одељењима Градске управе и Јавним предузећима.

Данас је са праксом, која се обавља на основу потписаног Меморандума о сарадњи између Града Лесковца, Високе пословне школе струковних студија и Пољопривредне и саветодавне стручне службе, кренуло 25 студената.

„Ово исукство биће значајно и корисно како за вас тако и за послодавце. Ви ћете се обогатити новим знањем и вештинама, док ће послодавци добити младе, инспиративне и вредне људе пуне нових идеја.

Надам се да ћете у току наредног периода упознати део изазова са којима ћете се суочавати у свом даљем раду и да ће вам ова пракса бити значајно искуство за успешнију каријеру,” – рекла је Марија Рајковић, члан Кабинета градоначелника.

Драгана Ранђеловић, професор Високе пословне школе, захвалила се локалној самоуправи на подршци и истакла да ће прилику за развијање практичних способности студенти имати у следећим предузећима: Градској управи - Одељењу за јавне набавке, ЈКП „Комуналац“, ЈП „Топлана“, ЈП „Водовод“ и у Дому ученика средњих школа.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија