wrapper

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је данас у свом Кабинету угостио начелника Нишавског округа др Петра Бабовића.

Као колеге са Mедицинског факултета Универзитета у Нишу и колеге са докторских студија разменили су искуства из струке и искуства у раду на тренутним позицијама и разговарали о здравству, епидемијској ситуацији и вакцинацији.

Поменута је тренутна и будућа сарадња града и округа и закључено да југ Србије, уз велику подршку коју ужива од стране Владе и председника Републике Србије Александра Вучића, може напредовати само уз међусобно поштовање, разумевање и сарадњу између општина и градова, што су Лесковац и Ниш остварили када је локална самоуправа града на Ветерници у сарадњи са СРЦ Дубочицом нишком ватерполо клубу Наис омогућила термине за тренинг на лесковачком базену, који су, због немогућности тренирања на свом, чланови овог клуба користили 10 дана.

Градоначелник Цветановић је начелника Бабовића упознао са улагањима Лесковца у свим областима, са успешним институцијама и појединцима.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија