wrapper

Градоначелника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића данас је посетио пуковник Војске Србије, Команде 3. центра за обуку, Зоран Цветковић.

Градоначелник Цветановић и пуковник Цветковић су, у друштву секретара Скупштине града Зорана Вукашиновића, разговарали о предстојећем полагању заклетве војника генерације „Март 2022.“ у касарни Војвода Петар Бојовић која треба да се одржи 18. марта текуће године. Пуковник је градоначелника и његове сараднике позвао да својим присуством увеличају ову свечаност.

Теме данашњег разговора биле су усмерене ка војсци. Закључено је да постоји интересовање младих за служење војног рока, да грађани у Србији верују војсци чија је опрема последњих година модернизована, а плате припадника веће него икада.

На састанку су се дотакли и прошлих времена, када је секретар Скупштине Вукашиновић показао слику свог покојног оцa, официра у јединици војске, на војној паради на лесковачком аеродрому.

У склопу текста су приказане фотографије са данашњег састанка и фотографије из архиве са полагања заклетве војника у 2018. години.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија