wrapper

Одборници владајуће коалиције Скупштине Града Лесковца данас су прекинули своје дежурство у згради Скупштине започето у петак, 12. априла.

Дежурство је започето са циљем одбране градских институција од евентуалних напада представника опозиције и демонстраната, и због солидарности са колегама одборницима Скупштине града Београда.

Град Лесковац је град мирољубивих и толерантних људи, а владајућа коалиција, легитимно изабрана од стране грађана, неће и не сме дозволити било какву врсту насиља и нарушавања мира, те њени одборници истичу да су били одлучни у својој намери да сачувају Скупштину Града Лесковца и да ће, уколико то буде потребно, поново стати у одбрану Скупштине.

Одборници коалиције „Александар Вучић – Србија побеђује“ додају да су јединствени у својој намери да поштују изборну вољу грађана и да ће наставити да раде за њихову добробит.

Одборници владајуће коалиције овим путем позивају све своје суграђане да у петак, 19. априла, присуствују скупу кампање „Будућност Србије“, покажу колику снагу имају и тиме подрже председника Републике Србије Александра Вучића и његову политику којом је Србија почела да побеђује и постиже значајне резултате на спољашњем и унутрашњем плану.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија