wrapper

Данас је у Средњој школи у Грделици одржано Републичко такмичење из трговинског пословања са практичном наставом на ком је учествовало око 40-ак ученика средњих школа широм Србије.

Директор Средње школе у Гределици Звездан Анђелковић поздравио je присутне, а посебно градоначелника Лесковца, др Горана Цветановића, којем је уручио захвалницу за успешну сарадњу и изузетан допринос побољшању материјално-техничких услова за рад школе и подршку у реализацији васпитно-образовне делатности. Директор је потом поздравио све учеснике, а посебно госте са Косова који се први пут такмиче.

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић је обраћајући се присутнима истакао да развој и будућност једног друштва у највећој мери зависи од нивоа образовања и васпитања његових најмлађих становника. Што је већа посвећеност развоју просвете, образовања, саме деце, доводи до стварања неопходних услова за рад, а самим тим и до постизања одличних резултата.

„За наш Град, слободно, можемо рећи да је ризница знања. Многа деца, како из основних, тако и из средњих школа, представљају свој град на најбољи могући начин у нашој земљи, али и у региону. Доказ за то су многобројне захвалнице, признања, дипломе и медаље. Локална самоуправа настоји да обезбеди одличне радне услове свој деци, а то постиже многобројним улагањима у обнову школског инвентара, енергетских санација, тоалета, спортских терена, фискултурних сала и сл.“, истакао је Цветановић, који је на крају пожелео срећу свим такмичарима, а директору Средње школе у Грделици пуно успеха у даљем раду.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија