wrapper

Данас је у просторијама месне заједнице „Моше Пијаде“ одржана конференција за медије на којој су приказани радови који су урађени у овој просторији у претходних месец дана.

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић на конференцији је истакао да су чланови Савета ове месне заједнице добар пример на који се треба угледати.

У претходних месец дана на објекту месне зајенице урађено је следеће: молерски радови, замена столарије, радови на пошљунчавању, за шта је град Лесковац издвојио око 400 хиљада динара. Намештај који ће бити коришћен у овим просторијама донација је успешног привредника са територије месне заједнице „Моша Пијаде“ .

Овом приликом градоначелник Цветановић подсетио је на све што је урађено на територији МЗ „Моше Пијаде“ истакавши да је град до сада уложио више од 65 милиона динара, као и да ће се са улагањима на територији целог Лесковца наставити.

„Град Лесковац ће наставити да се гради и уређује. У овој и осталим месним заједницама нас чека још пуно посла, зато настављамо као и о сада, али јачим и бржим темпом како бисмо нашим суграђанима пружили још већи број уређених школа, саобраћајница и побољшали услове живота.“ Закључио је Цветановић.

Председник Савета Месне заједнице „Моше Пијаде“ Предраг Момчиловић обећао је да ће овај Савет наставити позитиван рад претходног Савета и да ће бити отворени за све проблеме и сугестије грађана.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија