wrapper

Данас је градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић са сарадницима обишао радове који се изводе на oпштинском путу Доња Јајина-Шишинце у вредности од 8,5 милиона динара. Финансијер је Град Лесковац, а извођач радова је Грађевинско предузеће „5Д“ из Врања.

Градоначелник Цветановић је на конференцији за медије рекао:

„Становници овог дела нашег града ће након завршених радова добити савремену саобраћајницу која ће обезбедити сигурну вожњу и модеран изглед. Када је у питању овај крај, морам да поменем две важне саобраћајнице које су значајно допринеле унапређењу путне инфраструктуре - удруженим снагама са Министарством привреде смо уложили 42,3 милиона динара у пут Мирошевце – Славујевце, уједно је реконструисан и пут на релацији Горња Јајина – Бунушки чифлук са 20,2 милиона динара.

Без паузе радимо на побољшању квалитета живота свих наших суграђана. У суботу смо обишли радове на релацији Лесковац-Вучје, који укупно са првом и другом фазом вреди 400 милиона динара, један импозантан пројекат на који смо дуго чекали.“

Директор ЈП Урбанизам и изградња Новица Николић је рекао:

„Сада се ради уградња изравнавајућег слоја асфалта, a након неколико дана биће уграђен завршни слој асфалта и, уколико временске прилике дозволе, радови ће се завршити до краја ове недеље. Радови се изводе уз измењени режим саобраћаја, односно уз обуставу, а рехабилитација се ради на постојећем габариту коловоза.“

Мештанин овог краја, Драган Петковић, захвалио се градоначелнику Цветановићу и председику државе Александру Вучићу на инвестицији која ће им значајно олакшати живот.

Градоначелник Цветановић подсетио је све да је пре 20 дана постављена на сајт града објава у вези са јавном расправом о буџету града, те да ће се отворени састанак представника надлежних органа Града са заинтересованим грађанима, привредницима, представницима удружења грађана и средстава јавног информисања одржати сутра, 25.10. 2022. са почетко у 15 часова.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија