wrapper

У циљу повећања смештајног капацитета предшколске установе на територији града, унапређења образовно-васпитног процеса, као и пружања подршке предузетницима, Град Лесковац је 13.09.2019. године расписао ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ЗАКЉУЧИВАЊЕ УГОВОРА О УЧЕШЋУ ГРАДА ЛЕСКОВЦА У НАКНАДИ ДЕЛА ТРОШКОВА БОРАВКА ДЕЦЕ У ПРЕДШКОЛСКИМ УСТАНОВАМА ЧИЈИ ЈЕ ОСНИВАЧ ДРУГО ПРАВНО ИЛИ ФИЗИЧКО ЛИЦЕ ЗА РАДНУ 2019/20. годину.

Право на учешће имају све ПРИВАТНЕ предшколске установе које поседују акт о верификацији који издаје надлежно министарство. Крајњи рок за пријаву је 3.10.2019. године. Овим програмом ће град суфинансирати боравак предшколске деце у приватним вртићима у износу од 80% од пуне цене боравка.

Приватне предшколске установе се могу пријавити за овај програм и након наведеног датума, током целе радне 2019/2020. године уколико и када испуне услове конкурса. Надлежна организациона јединица Градске управе Лесковац ће након подношења пријаве која је у складу са условима конкурса додати пријављену установу на списак верификованих предшколских установа у року од пет дана.

Јавни позив, списак потребне документације и образац пријаве су доступни на следећем линку:

 http://gradleskovac.org/index.php/projekti/javni-poziv-za-privatne-predskolske-ustanove

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија