wrapper

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је на данашњој конференцији за медије поводом реконструкције водоводне мреже у улици Николе Тесле у месту Винарце истакао да радови на реконструкцији Булевара Николе Пашића теку задовољавајућом динамиком и да се на неким деловима тренутно поставља други слој асфалта.

„На појединим сегментима на Булевару Николе Пашића, већ се поставља други слој асфалта“, рекао је градоначелник Цветановић.

Технички директор ЈП „Урбанизам и изградња“ Љиљана Михајловић је казала да се извођач радова труди „максимално да заврши све радове, што сви можемо да приметимо, јер се радови изводе и у јутарњим и поподневним часовима“, а затим додала да се нада да ће реконструкција једне од најфреквентнијих улица у граду бити завршена у року.

Да подсетимо, са реконструкцијом Булевара почело се крајем априла, рок за завршетак је 150 дана од почетка радова, а њихова вредност износи 268,7 милиона динара. Након завршетка ова саобраћајница ће имати коловоз са 4 траке од три метра, са тротоарима и бициклистичким стазама.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија