wrapper

Радови на реконструкцији Дома културе у Брестовцу су завршени, а за ову намену из градске касе издвојено је око 1,5 милиона динара.

Ову установу културе данас је посетио градоначелник Лесковцa Горан Цветановић који је обећао да ће на следећој седници Градског већа бити одобрено 500 000 динара и за уређење библиотеке у овом месту.

-  У току прошле године кренули смо са пројектом који је подразумевао реконструкцију домова културе на подручју нашег града. За неке од тих објеката ово је било прво веће улагање после више деценија. Тако на пример, Дом културе у Вучју, у који смо током 2015. године уложили 1,8 милиона динара, није био реновиран пуних тридесет година - рекао је градоначелник Цветановић.

У име запослених и житеља Брестовца локалној самоуправи захвалио се директор Дома културе Милош Ранђеловић.

Осим Дома културе у Брестовцу у току прошле године реконструисани си и домови културе у Грделици, Печењевцу, у Доњој Јајини и Дом културе Рома. Укупна вредност свих ових радова је око 5,5 милиона динара.

Када је реч о радовима на Дому културе у Брестовцу саниран је  кров, уређена фасада, замењени олуци, изграђен санитарни чвор.

Извођач радова био је „Грађевинар“ Лесковац.

У овој години у Брестовцу је планирана и изградња платоа за пијацу (процењена вредност је око 1,2 милиона динара), ограде око школе у Шарлинцу (вредност 450 хиљада динара) и завршетак котларнице у Основној школи у Брестовцу (800 000 динара).

Галерија слика

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија