wrapper

На платоу испред Лесковачког културног центра аеро клуб „Саша Митровић“ данас је одржао промоцију својих активности међу којима су једриличарство, моторно летење, падобранство, змајарство, параглајдинг и аеромоделарство.

Окупљеним грађанима, међу којима је било пуно деце представљени су једрилица, макетарство, падобран и говорило се о активностима клуба.

У име локалне самоуправе, која је подржала ову промоцију, скупу се обратила Андреа Тошић, помоћник градоначелника Лесковца.

„Поред бројних улагања у образовање и спорт трудимо се да деци и младима понудимо занимљиве и едукативне активности. Само у последњих неколико месеци смо за наше најмлађе организовали: вожњу бицикала, роштиљање на брду Хисар, посету Авантура парку, Јавни час стрипа, Разигране улице, Велику журку за малу матуру, дружење у Аеро клубу. Једно од места које оправдано заокупља пажњу наших суграђана је Аеро клуб, који постоји од давне 1923. године. Аеро клуб је место које много може да понуди, и наши суграђани могу искористити прилику да уживају у свему томе.“

Председник клуба, Горан Младеновић истакао је да управа клуба, уз велику подршку градоначелника Лесковца др Горана Цветановића и локалне самоуправе ради на добијању дозволе за коришћење писте и да се захтев предат надлежним институцијама.

 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија