wrapper

Компанија „Кока-кола ХБЦ“ реализује пројекат „Кока-кола ХБЦ подршка младима“ који је намењен студентима на завршним годинама студија или незапосленим особама између 18 и 30 година. У питању је глобални пројекат усмерен на оснаживање младих и пружање подршке за остваривање пословних амбиција.

Захваљујући овом пројекту млади имају прилику да усаврше своје личне и професионалне вештине и тако постану конкурентнији на тржишту рада и лакше дођу до запослења, наведено је у саопштењу за јавност ове компаније. По завршетку овог пројекта полазници добијају сертификат.

Кроз три дана едукативних радионица са обученим тренерима полазници ће стећи знање и искуство које ће повећати шансе за проналажење радног места и тиме квалитетнијег живота. Садржај радионица биће комбинација теоријског предавања, искуственог учења, учења кроз дискусију и рад на примерима.

Први део едукације везан је за развој личних вештина. Други део подразумева стицање практичног искуства. То значи да имаш прилику да стекнеш основне пословне вештине, неопходне за будуће запослење. Осим тога, полазници ће добити и преглед већих послодаваца, најављених инвестиција и фондова у региону, као и корисне сајтове на којима додатно могу потражити будуће запослење.

Више информација о пројекту, као и пријава за радионице су на званичном сајту пројекта www.coca-colapodrskamladima.com

Напомена: Онлине пријављивање за радионице је обавезно и временски ограничено.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија