wrapper

Град Лесковац на челу са градоначелником др Гораном Цветановићем јуче је у Основној школи „Вук Караџић“ поделио приручнике првацима о безбедности у саобраћају под називом „Пажљивкова правила у саобраћају“, док ће осталим школама на територији Лесковца бити накнадно уручени.

Уручење приручника део је кампање под називом „Пажња сад“, у склопу које су прваци у нашој земљи добили ову занимљиву илустрацију о едукацији за већу безбедност у саобраћају. Ова акција намењена је и прилагођена саобраћајном образовању деце од најмлађег школског узраста. Малишани ће моћи на врло занимљив начин да стекну основна знања о томе како да се понашају у саобраћају. На крају приручника, након илустрација, налази се и тест, који им омогућује да виде да ли су „положили или не“.

„Нама је циљ, али и обавеза и одговорност да се овој проблематици посвети већа пажња, и да се, уз приручник и у сарадњи са родитељима и учитељима, деца науче исправном понашању у саобраћају. Поред тога, Град подиже безбедност деце на виши ниво на тај начин што у великој мери улаже у саобраћајну инфраструктуру и сигнализацију,“ – истакао је члан Градског већа Владимир Бранковић испред локалне самоуправе.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија