wrapper

Волонтери Канцеларије за младе су данас промовисали и на неколико локација у граду делили нови број Лесковачког гласника који садржи најзначајније догађаје и дешавања у нашем граду.

Поред новогодишње честитке градоначелника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића која се налази на додатку новог броја Лесковачког гласника, на насловној страни гласила које је данас представљено говори се о развоју привреде у граду на Ветерници и обнови симбола града – некадашњег хотела Београд, односно хотела Лесковац, затим Шопинг центра Сајам и Аква парка Атина на простору некадашњег мотела.

Гласник је представила Сашка Јовановић и казала:

„У овом броју се можете информисати о посетама председнице Владе Републике Србије Ане Брнабић, министра Бранислава Недимовића, министарске Татјане Матић и о подршци младима коју град Лесковац годинама уназад пружа. У 2021. години, на Дан Светог Саве и Дан града Лескова, награђено је 428 младих са 13 милиона динара, на 6. наградну екскурзију отпутовало је 70 вуковаца, док су ученици генерације свих основних школа добили бицикле на журци у Спомен парку.

Овде се могу наћи и подаци о бројним улагањима у саобраћајну инфраструктуру, попут Булевара Николе Пашића, пута Лесковац-Лебане, затим о изградњи водоводне мреже, као и о признањима која су град Лесковац, Народни музеј, Туристичка организација Лесковац и предузећа Урбанизам и изградња, Пијаца и Дом добили у протеклој години. Повеља од стране Савеза слепих Србије отишла је у руке градоначелника Цветановића који је недавно изабаран за председника Сталне конфренције градова и општина.“

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија