wrapper

Данас је на платоу испред Робне куће представљен нови број билтена Лесковачки гласник.

Нове теме новог билтена  представила је испред Канцеларија за малде Марија Милошевићи и том приликом казала:

"Као што можете да видите на насловној страни је најзначајнији догађај – посета председника Републике Србије Александра Вучића Лесковцу. Он је у пратњи градоначелника Лесковца др Горана Цветановића обишао радове на реконструкцији Опште болнице Лесковац  у вредности од 1,2 милијарде динара, а најављена је и изградња потпуно новог стадиона по најсавременијим стандардима на месту оронулог стадиона Дубочица. За овај пројекат биће издвојена сума од 20 милиона евра.

Лесковчани ће на странама Лесковачког гласника имати прилике да сазнају нешто више о сарадњи локалне самоуправе са министарствима Владе Републике Србије. У протеклом периоду је ова сарадња била изузетно успешна и плодоносна с обзиром на то да је наш град посетило чак шесторо министара."

"Представљени су и разноврсни догађаји који су пажљиво припремани за наше суграђане и њихово слободно време попут Изложбе паса, Роштиљања на Хисару, Авантура парка и слично. А централно место у гласнику је резервисано за понос и будућност нашег града – матуранте носиоце „Вукове дипломе“ који су о трошку града крајем августа отпутовали на екскурзију.

Град Лесковац је угостио значајан број знаменитих људи попут амбасадора Египта и Индонезије, градоначелника Бора, словеначког градоначелника града Врхника, али и успешне спортисте Мају Миљковић, Нину Станисављевић и египатску и српску репрезентацију у рукомету," - додала је Милошевићева.

Рад локалне самоуправе је трансапарентан а градски билтен је један од начина на који грађани могу да прате најактуелнија дешавања.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија