wrapper

Председник Републике Србије Александар Вучић данас је наставио своју кампању „Будућност Србије“ у Јабланичком округу. Власотинце је прва општина овог округа коју је обишао председник и том приликом обратио се великом броју окупљених грађана:

„Ово је један део онога што смо урадили. У ову школу је уложен новац јер желимо да она засија новим сјајем после више од 140 година, зато што хоћемо да деца остају овде у Власотинцу и Јабланичком округу и зато што хоћемо да имају услове какве имају млади људи и деца у свим најразвијенијим земљама света. То можемо да урадимо јер данас имамо више новца него што смо имали раније. Улагаћемо све више у све јавне објекте у Власотинцу.
Желимо да отварамо нова радна места како би људи остали у земљи коју воле највише. 
Подсетићу вас на 2013. и 2014. када смо били на ивици пропасти. У том тренутку сам рекао да ћемо ићи са тешким мерама, али да ћемо да оздравимо Србију и да ће Србија кренути бољим путем. 
Данас са јавним финансијама немамо проблема. Наш економски раст је значајно већи од већине европских земаља. Смањујемо јавни дуг и незапосленост, али то мора да иде бржим темпом него што је до сада.“

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија